Secret Flirt

Wat is een Secret Flirt?

Als je vrij in het leven staat, en je bent levenslustig, maar ook als je niet te snel oordeelt over een ander hoe hij/zij zijn leven zou moeten leiden? Dan is een secret flirt een prima manier om leuke contacten te maken. Het is voor iedereen die het leuk vindt om aandacht te krijgen en te geven. En het maakt niet uit of je single bent, of als je een LAT relatie hebt, of zelfs getrouwd of samenwonend bent. Ook als je met traditionele manieren bent opgegroeid of juist heel vrij, Als je een secret flirt wilt hebben, dan is iedereen welkom.

Bij een secret flirt werkt het niet hetzelfde als bij andere datingsites. Bij veel datingsites zul je merken dat er nog al gauw gericht wordt op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘de ware’. Bij een secret flirt worden mensen met elkaar verbonden uit verschillende leefsituaties. Singles met singles, singles met gebonden mensen of gebonden mensen met anderen die gebonden zijn. En wat daar uit voort moet komen bepaalt ieder voor zichzelf. Het kan zijn een vriendschappelijk contact, of een losse en/of open relatie, een flirtcontact, een minnaar of minnares, een vaste relatie of zelfs een vrije LAT relatie, het kan allemaal. Wat er met het flirten en contact leggen bereikt wordt, hangt vooral af van wat jij zelf wil(en van de ander natuurlijk).

Je kunt een secret flirt eigenlijk zien als een virtuele versie van een loungebar; mits je goed gemanierd bent en ‘goed gekleed’, ben je van harte welkom! Je zult aan de deur niet geweigerd worden op basis van je sociale status. En een groot verschil is, dat je tijdens een secret flirt je status en waar je naar op zoek bent niet achterhoudt maar dit juist aangeeft via je profiel. En dat is voor de ander wel meteen zo helder. En doordat een site voor secret flirten een heerlijke anonieme karakter heeft, komt hierdoor de privacy niet in het geding. En een site voor secret flirten gelooft juist in de vrijheid van de personen en vindt dat ieder mens recht heeft op sociale bewegingsruimte.

Als je al een relatie hebt, en het met óf zonder medeweten van je partner doet,  en je overweegt je geluk ook buiten de relatie te zoeken, bij een secret flirt site is het voor mensen die daar naar eigen eer en geweten in handelen en ondanks -of juist door hun inschrijving op de site hun partner liefhebben en respecteren.

Voor wie is een Secret Flirt niet bedoeld?

Voor mensen die alleen maar uit zijn op seks is een secret flirt niet bedoeld. Een site voor secret flirten is niet bedoeld als sekssite en wil hier ook geen associaties mee oproepen bij haar leden. Ook is een secret flirt niet bedoelt voor mensen die verveeld uit zijn op kort eigen gewin. Je komt er niet alleen maar om iets halen, maar ook om iets te geven. Personen die zonder inhoud komen en geen respect tonen horen hier niet thuis. Ook is grof taalgebruik, onbeleefd zijn en ongepast gedrag absoluut ‘not done”. Als je zelf wel zo iemand onverhoopt – en ondanks de strenge controle- op de site tegenkomt, wordt er toch wel verwacht dat je dit dan meld aan de redactie. En dit doe je niet alleen voor de mede leden, maar ook voor jezelf.

Wat zijn de intensies van een secret flirt site?

Het moet leuk zijn om vrijblijvend te kunnen flirten en contacten te leggen! Voor de meeste mensen geldt dat het je doet opbloeien en laten stralen. Veel mensen  hebben het flirten in het bloed zitten, en anderen kunnen het vergeten zijn hoe het ook alweer was of om positieve aandacht te krijgen en/of aantrekkelijk te worden gevonden te worden. Het moet een toegankelijke plek voor iedereen zijn die graag flirt, of het verleerd is of weer wil ontdekken.

Wist je dat…?

Het niet alleen leuk is om vrijblijvend te kunnen flirten, maar het maakt ook heilzame chemische stoffen vrij in je lichaam. Hierdoor ga je je prettiger voelen en kun je ook beter functioneren. Als je al een lange relatie hebt waarbij het allemaal niet meer zo interessant lijkt te zijn, ‘dut’ je hormoon systeem als het ware in, hierdoor produceert je lichaam geen vitale chemische stoffen meer. En dit is niet  alleen om te flirten of om de andere persoon te behagen, maar ook in je andere dagelijkse bezigheden komt die energie goed van pas. En omdat flirten je dus niet alleen maar het gevoel geeft dat je leeft, ook krijg je er dus zelfs letterlijk energie van. En los gezien van deze energie productie die door je lichaam aangemaakt wordt; waarom zou je jezelf moeten onthouden dat wat je als mens diep van binnen krijgt blijkbaar dus wilt. Je krijgt energie van anderen, en zij krijgen het van jou. En wie is daar nou toch op tegen!?
 Wie of wat je ook bent; geniet van het leven! Wil je wachten op breed begrip en 100% acceptatie binnen de collectieve samenleving van jouw flirtbehoeftes? Dat zal er zeker komen, maar het zal helaas nog decennia op zich laten wachten. En wat doe jij intussen? Leef je eigen leven en blijf bij jezelf. Veel succes en plezier met het secret flirten.

Ga verder naar het volgende onderwerp “Date Ideeen

Advertenties