Flirttips

flirt tipsLeer de beste flirttips om de vrouwen te versieren waar je altijd al van droomde, zelfs als je niet knap of rijk bent. Ook jij kunt het leren, en ze dan toepassen om succesvol te flirten.

Subtiele signalen van vrouwen – Deel I

Je moet weten dat vrouwen echt heel subtiel kunnen zijn met signalen afgeven, soms is het echt moeilijk om duidelijk te kunnen zien hoe vrouwen flirten, en je hebt soms ook een scherp oog nodig om dit op te merken.

Ook zul je merken dat vrouwen veel meer van de lichaamstaal zijn dan van woorden. Een vrouw zou je kunnen vragen: ‘’Zou ik dat boek van jou mogen lenen ?’’, maar wat ze met haar lichaamstaal vertelt is: ‘’Ik wil jou graag beter leren kennen’’, sterker nog: ‘’Ik vind jou leuk.’’

Echt absurd, hè!? Zelf vind ik vrouwen zo magisch, dat ik het een hartstikke leuke uitdaging vind om de signalen probeer te lezen die ze mijn kant op sturen als we aan het flirten zijn.

De meeste mannen zijn meer van woorden, een man zou kunnen  zeggen: ‘’Ik vind jou lekker’’, of: ‘’Ik vind jou leuk’’, maar het is beter om het niet met acties te laten zien. Het zal dan af en toe ook best lastig en soms zelfs frustrerend zijn wanneer een vrouw tegen je zegt: ‘’Ik liet het hem merken dat ik hem leuk vind, alleen hij ziet het gewoon niet!’’ Ik vind deze stelling zelf een beetje overdreven, want af en toe kunnen de hints iets tè subtiel zijn.

In dit artikel ga ik uitleggen op welke signalen je kunt letten, en hoe je ze kunt herkennen.

Klik hier om verder te lezen »

Subtiele signalen van vrouwen – Deel II

In het vorige artikel heb ik een aantal tips gegeven over welke signalen vrouwen weergeven zodat je zeker weet dat ze interesse in jou heeft.

Doordat er zoveel hints en signalen zijn word het bijna niet meer leuk om erover na te denken, je moet het maar echt leuk vinden om het allemaal te weten en onthouden.

Laat jezelf er alsjeblieft niet gek door maken, je zult merken dat niet alle vrouwen duizenden signalen afgeven bij de eerste ontmoeting, meestal zijn er maar een paar hints waarmee ze duidelijk maken dat ze serieuze interesse in je heeft, en die hints gebruik je om daar op in te spelen.

De meerderheid van de mannen zijn hier onwetend hiervan, en sommige mannen hebben zelfs de gave al van het aanvoelen en kunnen van nature al opmerken dat een vrouw hun leuk vindt.

Er is nog steeds een ruime percentage dat hier moeite mee heeft (ik eerst ook). Daarom heb ik zelf mij hierin verdiept en maakt het voor mij mogelijkheid om het aan andere door te geven.

Klik hier om verder te lezen »

Flirten op school?

3 Flirttips Om Je Vrouwelijke Klasgenoten In Bed Te Krijgen

Denk je dat flirten op school anders is dan flirten op andere plekken?

Het antwoord hierop is ja.

Daarom wil ik jou in dit artikel 3 tips geven om op school de vrouwen van je klas en van de andere klassen te versieren.

Ook is het mogelijk om deze tips te gebruiken op kantoor. Lees verder en ontdek de geheimen.

Klik hier om verder te lezen »

Flirten op het werk?

2 Flirttips Om Veilig en Effectief Te Flirten

Wil je weten hoe je moet leren om te flirten op het werk?

Ik ga je in dit artikel 2 tips geven om te leren hoe je moet flirten op het werk.

Deze flirttips zullen er voor zorgen dat je effectief en veilig op het werk kan flirten.

Klik hier om verder te lezen »